Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Pomysł na polepszenie forum]

Avenold

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, naszło mnie olśnienie i wpadłem na coś:

według mnie powinny byc wprowadzone takie zmiany:

-Na ikonie dzwoneczka powinien pokazywac sie komunikat gdy ktos napisze w naszym podaniu, lub zleceniu

-Automatyczne odświeżanie tematu co 1 dzień, które nie nabija postów ( da się włączyć i wyłączyć )

doktored - masz jakieś kompeksy czy co?

Opublikowano

Wiesz, że forum nie opiera się tylko na dziale Pogaduszki? Jest taki dział Sugestie. Ten temat będzie przenieśony, ale piszę to abyś wiedział na przyszłość.

Opublikowano

Wiesz, że forum nie opiera się tylko na dziale Pogaduszki? Jest taki dział Sugestie. Ten temat będzie przenieśony, ale piszę to abyś wiedział na przyszłość.

Aha to przepraszam.

Opublikowano

-mozna zasubskrybowac temat i masz powiadomienie<br />-nie wszystkie tematy potrzebuja odswiezania i mozna to robic manualnie<br /><br />Bezsens

Opublikowano

-Na ikonie dzwoneczka powinien pokazywac sie komunikat gdy ktos napisze w naszym podaniu, lub zleceniu

To można ustawić w panelu usera.

Automatyczne odświeżanie tematu co 1 dzień, które nie nabija postów ( da się włączyć i wyłączyć )

A teraz wyobraź sobie, że ktoś włącza tą opcje i już więcej się na forum nie pojawia ;-)

Dlatego też na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...